Sedang Mencari Jurugambar

Booking slot anda dan dapatkan sebut harga pakej perkahwinan yang menarik dari kami segera !

The Orange Photography

Semua Yang Anda Mahukan Untuk
Wedding Yang Glam!

vIDEOGRAFI

Kami rakam momen spontan anda bersama orang yang tersayang dalam bentuk video High Definition (HD). Setiap detik dirakam dalam bentuk penceritaan yang menarik untuk tatapan anda.

FOTOGRAFI

Kami gabungkan skil kemahiran fotografi dan kreativiti untuk mengambil gambar anda dan pasangan. Kami rakam saat-saat indah anda bersama si dia agar anda dapat mengimbau semula kenangan dan perasaan anda pada ketika itu.

ALBUM

Kami akan cetak dan sisipkan gambar-gambar anda di dalam album khas yang cantik dan ianya percuma. Setiap album perkahwinan siap seawal *2 bulan selepas majlis.

Apa Kata Pelanggan-Pelanggan Kami

Result gambar and video memang gempak. photographer and videographer dorang sangat profesional! banyak membantu dalam bab posing2 nie. gambar semua cantik sampai tak tau nak pilih. serious! punctual and friendly! very recommended!
Nurul Nadia
Pelanggan
Great services given by the orange photography team. Price affordable, great quality, nice edit, nice album full wif pictures, photographer n videographer sgt friendly n peramah n yet sgt penyabar dgn pengantin… Hehe. Thank you so much for the awesome moments captured by ur team. May Allah bless u all. Absolutely happy n touched!! 🙂 recommended.
Syahira Ghazali
Pelanggan
Alhamdulilah, minggu lepas album dah siap. Service tiptop, gambar sharp, edit cantik. cover album terbaek. thanx orange photography. Sangat-sangat recommended. Puas ati, baekkkk punya..
Amril Muidz
Pelanggan

Koleksi Gambar-Gambar Perkahwinan Untuk
Inspirasi Perkahwinan Anda

*Klik gambar untuk lihat full size

Foto perkahwinan romantik dan elegen untuk
kenangan sepanjang hidup anda.

pakej-gambar-perkahwinan.jpg
Latar Belakang

Anda risau gambar tidak cantik? Designer kami akan edit gambar anda supaya cantik dan elegan.

6
Penggayaan

Anda rasa kekok beraksi di depan akmera? Kami akan bimbing anda
sepanjang sesi photoshot.

IMG_2405
Kreatif

Anda inginkan gambar yang unik? Cetusan idea kreatif kami memberikan
hasil foto yang gempak

pakej-gambar-perkahwinan.jpg
Latar Belakang

Anda risau gambar tidak cantik? Designer kami akan edit gambar anda supaya cantik dan elegan.

Penggayaan

Anda rasa kekok beraksi di depan akmera? Kami akan bimbing anda
sepanjang sesi photoshot.

6
IMG_2405
Kreatif

Anda inginkan gambar yang unik? Cetusan idea kreatif kami memberikan
hasil foto yang gempak

[smartslider3 slider=2]

Kenapa Perlu Pilih The Orange Photography

Dengan kepakaran lebih daripada 10 tahun di dalam bidang fotografi perkahwinan, kami diyakini lebih daripada 300 pelanggan untuk merakam detik indah perkahwinan anda. Kami komited untuk memberikan hasil terbaik kepada anda pula.

PRE-WEDDING PHOTO

BERNILAI RM599*

Terhad Untuk Booking 3 events ke atas sahaja

PIlih Pakej Anda

1 Event Photo
Atau
1 Event Video

Solemnization / Reception / Engagement
RM1300
RM 1200
  • 1 Custom Album 8X12 (20 pages)
  • 1 Exclusive Large Frame 16X24
  • FREE Outdoor Session worth RM500
  • FREE EDITED PHOTO
  • FREE DVD unlimited shots
  • ATAU
  • 1 Highlight Video (Event Video)
  • Full HD Quality
  • RAW Video
  • DVD Casing
  • FREE Outdoor Sessions Worth RM500

3 Event Photo
Atau
3 Event Video

Solemnization + 2 Reception
RM3000
RM 2799
  • 2 Custom Album 10X12 (20 pages)
  • 2 Exclusive Large Frame 16X24
  • FREE Outdoor Session worth RM500
  • FREE EDITED PHOTO
  • FREE DVD unlimited shots
  • ATAU
  • 2 Highlight Video (Event Video)
  • Full HD Quality
  • RAW Video
  • DVD Casing
  • Free Outdoor Sessions Worth RM500
Popular

2 Event Photo
Atau
2 Event Video

Solemnization + Reception
RM2000
RM 1799
  • 1 Custom Album 10X12 (20 pages)
  • 1 Exclusive Large Frame 16X24
  • FREE Outdoor Session worth RM500
  • FREE EDITED PHOTO
  • FREE DVD unlimited shots
  • ATAU
  • 1 Highlight Video (Event Video)
  • Full HD Quality
  • RAW Video
  • DVD Casing
  • FREE Outdoor Sessions Worth RM500

Nota:  PERCUMA Untuk Setiap Pakej

  • Outdoor session bernilai RM500
  • Photo Editing
  • DVD Unlimited Shots

Bersedia untuk mengabadikan momen indah anda?

Isikan borang berikut untuk menempah. Pegawai kami akan menghubungi anda. Atau Anda boleh klik butang di bawah untuk Whatsapp dengan team kami