Cari Juru Gambar

Photography | Film | Event

Sekiranya Anda Bakal Menjadi RAJA SEHARI Tak Lama Lagi, Tolong Berhenti Sekejap! Kami Nak Berikan Pakej Fotografi & Video Super Kualiti Yang MAMPU MILIK Khas Buat Anda

Photography

Kami suka panorama! Ya semua orang sukakanya. Sebab itu kami jatuh cinta dengan fotografi. Khidmat & tenaga, kami korbankan untuk capture momen indah dihari perkahwinan anda. Bukan saja detik-detik raja sehari, namun kami laburkan usaha & kesungguhan untuk merakam setiap peristiwa samada dimajlis keraian, ulang tahun, mahupun perseorangan yang ingin arkibkan photo sebagai kenang-kenangan. Ya, kami sukakan cahaya dan warna warni. Kami jadikan gambar anda mampu bercerita!

Film

Dalam penghasilan video, kami pastikan ianya berkualiti dan setanding dengan proffesional, namun dengan kadar yang cukup berpatutan. Sudah pasti kami fokus kepada kualiti. Namun kualiti saja tidak cukup, anda tentu inginkan great story bukan? Di OrangePhotography, kami jadikan impian anda realiti. Biar setiap momen dan detik hari bahagia anda tersimpan molek berkurun lamanya.

Design

Kami bergerak seiring dengan arus kemodenan. Oleh itu, setiap design atau album yang kami hasilkan mampu buatkan anda tersenyum. Ya bukan saja penghasilan album yang unik & menarik, namun kami pastikan kontennya padu malah mampu buatkan anda berasa bangga apabila rakan-rakan melihatnya samada di pejabat, internet mahupun media sosial. Hasil dari design kami, ratusan pelanggan telah berpuas hati dan gembira.

Siapa Kami & Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda?

Di OrangePhotography, Kami miliki studio sendiri dan menjalankan perkhidmatan mengambil pelbagai variasi gambar sejak dari tahun 2008 lagi. Servis dan idea kami terhadap seni photography & videography sangat mendalam. Kini ia dijadikan kombinasi untuk suntingan moden “wedding” dengan pakej yang berpatutan.

Kami berkerja dalam satu kumpulan dan berupaya menggabungkan kesemua bakat dikalangan ahli supaya mampu berikan khidmat photograpy terbaik tidak kira daripada pasangan mempelai, atur cara majlis mahupun keraian pelbagai kaum. 

Apa kata mereka yang telah menggunakan servis kami?

Great services given by the orange photography team. Price affordable, great quality, nice edit, nice album full wif pictures, photographer n videographer sgt friendly n peramah n yet sgt penyabar dgn pengantin… Hehe. Thank you so much for the awesome moments captured by ur team. May Allah bless u all. Absolutely happy n touched!! 🙂 recommended.
Syahira Ghazali
Pelanggan
Result gambar and video memang gempak. photographer and videographer dorang sangat profesional! banyak membantu dalam bab posing2 nie. gambar semua cantik sampai tak tau nak pilih. serious! punctual and friendly! very recommended!
Nurul Nadia
Pelanggan
Alhamdulilah, minggu lepas album dah siap. Service tiptop, gambar sharp, edit cantik. cover album terbaek. thanx orange photography. Sangat-sangat recommended. Puas ati, baekkkk punya..
Amril Muidz
Pelanggan

Antara Koleksi Sesi Fotografi. Jom Kami Capture Foto Perkahwinan Anda!

Scroll lah lagi ke tepi…

Bayangkan, Setiap Hasil Yang Anda Miliki Kelak Sungguh Indah Terpahat Menjadi Memori Manis. Bukan Sekadar Mengambil Photo, Malah Kami Hidupkan Ia Dengan Suasana Cinta Seperti Romeo & Juliet

pakej-gambar-perkahwinan.jpg
Latar Belakang

Walaupun tiada tempat menarik di kawasan anda, jangan bimmbang, kami mampu lakukan pengimejan dan editing yang kelihatan seperti sebenar.

6
Penggayaan

Sudah tentu anda malu dan kekok. Tapi usah bimbang, kerana team kami akan berkenalan terlebih dahulu dengan anda supaya dapat berkerja sama menghasilkan foto yang luar biasa hebat!

1
Kreatif

Kita tidak perlukan gambar yang biasa untuk kenangan. Oleh itu kami design setiap foto itu kelihatan seperti bercerita dan hidup. Bukankah lebih baik?

Kenapa Anda Patut Memilih Kami?

ahli5

Orange Photography Team

Team Member Yang Kreatif & Mesra Pelanggan

Ahli pasukan di Orange Photography sangat komited dalam menghasilkan karya fotografi yang terbaik dan profesional. Bukan saja cekap dan terlatih, malah mempunyai pengalaman yang luas dalam industri fotografi.

Tawaran Istimewa Untuk Anda!

EXCLUSIVE OFFER

PERCUMA PRE-WEDDING PHOTO BERNILAI RM599

Untuk Booking 3 Event Ke Atas

izinkan kami jadi photographer anda!

Booking Sekarang Untuk DAPAT FREE Outdoor Photoshoot

(bernilai RM499)

Kami turut menyediakan servis seperti...

wedding & pre wedding fotografi

Hasil karya kami pastikan akan memukau anda & pasangan.

Video wedding

Nak buat video persandingan dari awal hingga selesai majlis?

iklan komersil

Ada produk nak dipasarkan? Kami menyediakan khidmat fotografi dan juga video khas untuk pelanggan.

Event

Kami juga menerima tempahan untuk pelbagai event dan parti

Majlis Ulang Tahun

Kami turut menerima tempahan untuk sesi fotografi bagi majlis aniversari atau sambutan hari lahir.

istimewa drone visual photo

Cuba kelainan dengan visual pengambaran yang menarik.

Lihat Apa Yang Mereka Cakap Selepas Menggunakan Servis Kami

tahniah! Mulai sekarang, anda tak perlu pening kepala lagi tercari-cari juru gambar untuk majlis anda.

Pilih Pakej Anda

1 Event Photo
Atau
1 Event Video

Solemnization @ Reception @ Engagement
RM1300
RM 1200
  • 1 Custom Album 8X12 (20 pages)
  • 1 Exclusive Large Frame 16X24
  • FREE Outdoor Session worth RM500
  • FREE EDITED PHOTO
  • FREE DVD unlimited shots
  • ATAU
  • 1 Highlight Video (Event Video)
  • Full HD Quality
  • RAW Video
  • DVD Casing
  • FREE Outdoor Sessions Worth RM500

2 Event Photo
Atau
2 Event Video

Solemnization + Reception
RM2000
RM 1799
  • 1 Custom Album 10X12 (20 pages)
  • 1 Exclusive Large Frame 16X24
  • FREE Outdoor Session worth RM500
  • FREE EDITED PHOTO
  • FREE DVD unlimited shots
  • ATAU
  • 1 Highlight Video (Event Video)
  • Full HD Quality
  • RAW Video
  • DVD Casing
  • FREE Outdoor Sessions Worth RM500
Popular

3 Event Photo
Atau
3 Event Video

Solemnization + 2 Reception
RM3000
RM 2799
  • 2 Custom Album 10X12 (20 pages)
  • 2 Exclusive Large Frame 16X24
  • FREE Outdoor Session worth RM500
  • FREE EDITED PHOTO
  • FREE DVD unlimited shots
  • ATAU
  • 2 Highlight Video (Event Video)
  • Full HD Quality
  • RAW Video
  • DVD Casing
  • Free Outdoor Sessions Worth RM500
Popular

Tempah Anda!

Borang Tempahan Orange Photography

Lihat respon rakan-rakan di FB